Dagen

Vi åkte in till stan hela högen efter frukost, också hämtade vi upp Linus hemma hos hans mamma för han ville följa med.
Det gick bra att byta ringen, dock hade dom inte någon likadan men kunde beställa hem det. Då såg jag en annan lite större, så då tog jag den istället och la lite mer emellan istället. Så nu är jag nöjd.
Sen åkte vi och badade, tog med oss lite fika och eftermiddags mös.
                  
Vädret var verkligen kanon och vi hade jättemysigt, dock så var det massor med getingar som inte var lika mysiga.
   
Idag var en kanon mysig dag på strandet, och vilken otrolig värme vi har. (lycka)
 
Att mysa med mamma är också det mysigaste som finns när man vill värma sig lite efter badet.
              
Emelie skulle som vanligt spexa till sig när jag skulle fota henne. (Det är inte många kort där hon bara är som vanligt)

Kram! ♥

Dockskåp

Hittade detta fina dockskåp hos syster lycklig, jag ska dock inte köpa det (tror jag) men jag tyckte det var så himla fint och tänkte, tänk om man hade fått leka med ett sånt här dockskåp när man var liten. Då hade man garanterat haft det finaste. Men jag hade en Lundmyr när jag var liten och jag var jätteglad i det också.

Jag skulle till och med kunna tänka mig att bo här
  
Tänk den som fick vara docka och bo i detta vackra hus med fina vita möbler.

Kram! ♥

Godmorgon

Ytterligare ännu en dag med strålande sol och varmt sommar väder. Idag ska jag åka in till stan igen och gå runt och kolla lite, är tyvärr tvungen att gå tillbaka med min fina ring som jag köpte i lördags då en sten ramlade bort när jag provade ringen. Har alltså inte ens använt ringen utan bara provat den och stenen ramlade bort (inte så roligt på nyinköpt ring) Ringde till butiken och dom sa att det är bara att komma in så får vi skicka tillbaka den, jag undrar just om jag ska ligga ute med pengar men är utan ring för att dom ska skicka tillbaka den. Ja vi får se hur dom gör.

Nu ska vi i alla fall klä på oss äta frukost och åka iväg.

Kram! ♥