Don´t you forget!!!!

Ja, just det glöm inte att släcka alla ljusen innan ni går och lägger er.

En allvarlig uppmaning till oss alla. Det är så mysigt med ljus men ibland så har vi alla en förmåga att glömma saker och ting därför vill jag verkligen uppmana alla att inte glömma blåsa ut ljusen.

Godnatt och sov gott, imorgon är det en ny härlig vecka med nya roligheter. Jag ska tex på julbord med jobbet och det ska bli nice.

Kram! ♥

Änglar finns dom?

Jag är så förtjust i Sia vilket jag har skrivit hundratals gånger känns det som men just när det gäller julen är jag extra förtjust i deras saker och deras butik på Birger Jarlsgatan ska vi inte tala om, det känns som att man är i himlen bland allt glitter och fina saker.

Här är 2 av mina favorit änglar som jag köpte för några år sedan på Åhlen´s city
                        
En ängel har min Nattis sittande på sin gardin året om, hon tycker den är så fin och vill inte att jag ska ta ner den.
Snögubben hittade jag faktiskt på Rusta för ett par år sedan och jag tyckte den var så söt så den fick följa med hem och har hängt med sen dess. Och min söta lilla tomte som jag har döpt till Rudolf har jag köpt av Emelie och Patricias farbrors svärmor som sitter och gör dom själv, han är en självklar gäst hos oss varje år.

Kram! ♥

Advents pynt

Nu har L varit så duktig och satt upp stjärnor, hjärtan och ljusstakar både här och där i hela vårt hus och det blir så härligt när det lyser överallt när det annars är en så mörk årstid.

Här är vardagsrummet, dom där stjärnorna köpte vi när vi flyttade in i huset för nästan 6 år sedan och dom får hänga med den här julen också men till nästa vill jag byta ut dom till vita större stjärnor.
                     
Liten söt julgran i mitt kontor, ljusstake i vårt sovrum och en liten dunig söt snöboll i hallen vid entrén.

Tomtar och sånt pyssel kommer jag att ta fram allt eftersom då jag inte vill ha för mycket saker överallt men jag kommer garanterat att ta fram mer saker som mina SIA änglar och tomtar och lite annat smått och gott.

Kram! ♥