Ansiktsbehandling

Idag fick jag fullkomlig egentid eftersom jag var på ansiktsbehandling och jag tog en lyx så jag var där i över två timmar (det är var verkligen lyxigt) Först så fick jag 20 minuters ryggmassage och det var helt underbart och sen började behandlingen.
                         
Hon la en sån  läskig mask på mig så jag trodde att hela huden skrumpnade ihop, när den hade torkat helt så såg det ut som jag hade bränt mig i hela ansiktet, men det var en otroligt aktiv mask och jag kände riktigt hur den arbetade.

Så här ljuvligt hadde jag det i 2 timmar. Min hudterapeut heter Camilla och är superduktig, prövade även i.d s make up och köpte på mig lite så jag kan prova hemma. Mds produkter är däremot ett givet kort i mitt badrumsskåp numer, inte så flashiga förpackningar som jag gillar med helt suveräna produkter.(Inga vackra bilder men det bjuder jag på)

Det här blev mina inköp idag och dom är värda varenda krona, för sin hud kan man inte ta hand om nog även om jag kanske överdriver med alla mina krämer men jag måste erkänna att det är lite av en hobby (kanske en gammal arbetsskada från tiden när jag jobbade på Åhlen´s kosmetik) Hur som helst det var lyx av första graden.

Kram! ♥

Mormor & Morfar

Eftersom jag skulle på ansiktsbehandling i dag och L jobbade och jag kunde inte gärna ha med mig Nattis så ställde såklart mormor & morfar upp och Nattis bara älskar att vara där och busa med morfar är det bland det bästa hon vet.

På språng till mormor och morfar.

När jag kom hem till min mamma och pappa efter ansiktsbehandlingen så hade mormor och Nattis gömt sig under köksbordet och Nattis höll på att kissa på sig av skratt.

Nattis och mormor band fast odjuret vid köksbordet. Jag är så glad att Nattis trivs så bra hos mormor & morfar för hon har verkligen kul där. Gissa om hon ville följa med hem? Nej, det blev till att muta henne.
Tack mamma och pappa för hjälpen idag. ♥Jag älskar er båda så högt ♥

Kram! ♥

Napp fen

Idag har jag och Nattis bestämt att vi skulle lämna alla hennes nappar till nappfen, sagt och gjort nu har vi hängt upp alla napparna i trädet.

Vi la alla nappar i en påse och knöt ett snöre om dom...

Det var inga problem att få Nattis att lämna ifrån sig sina älskade nappar, undrar hur det går i kväll.

Hon sa att nappfen kommer ta alla och dela ut till sina febarn som kommer suga och suga på dom.

Nu får vi se om nappfen kommer inatt och hämtar alla nappar och lämnar någon present till Nattis.

Kram! ♥