Snart Hemgång!


Nu ska jag snart börja bege mig hemmåt och njuta av en lång ledig helg, men först ska jag hämta min Mums mums hos dagmamman och sen ska jag åka till Emelie & Patricias skola för ett kort ärende sen är jag freeee...

Kram! ♥

Vår & sommar!

Sommaren närmar sig med stormsteg och med det så kommer givetvis pollen också.
               
Stackars alla pollenallergiker, även om jag själv inte är allerkisk utan faktiskt älskar nyklippt gräs och tycker att det är härligt när alla träden blommar ut. (gillar dock inte björkpollen som färgar allt gult och det blir dammigt)

Och så vill jag säga grattis till Hanna som födde en liten "Liv" igår... Grattis till hela familjen och kul att delar med dig så mycket om dig själv och din familj.

Kram! ♥

Valborg & sista april.

Vaknade av att min lilla mums mums Nathalie skakade liv i mig i morse och ville ha välling, så det var bara att gå upp och fånga dagen.

Ikväll ska vi hem till våra kära vänner Nettan & Matti och min kära guddotter Sandra på middag. Mina stora tjejer ska göra stan osäker vilket inte är min största önskan då min förra valborg inte var den trevligaste och som jag hoppas att jag inte behöver uppleva igen.
                
Två av mina prinsessor som försöker säga "snälla mamma ge oss godis"

Uppdate: Ang. mötet på mitt jobb igår så var det inte det roligaste, det var som många av oss befarade i lågkonjukturen.
Jag kan inte gå in på helt vad som hände eftersom vi förhandlar men jag hoppas att det kommer gå bra för oss alla på företaget.

Kram! ♥