Sista dagen i juni!

Imorgon är det den 1 Juli och snart börjar min semester (härligt) och på den här semestern ska jag verkligen njuta, fundera, planera för precis som det står i texten ...... Du får bara en chans.

Uppfyll dina drömmar, försök komma närmare dina mål, krama dina kära och glöm inte bort dig själv.

Kram! ♥

Saknar dig min prinsessa!

Min stora prinsessa är ju i Trosa och sommarjobbar och det är jättebra och jättenyttigt men det är lite synd om hennes mamma som saknar henne så mycket. Och jag vet att hon saknar sin mamma också!

Kommer snart ner och hälsar på dig...... ♥Älskar dig gumman♥

Kram! ♥

Bad på altanen!

I söndags så löpte jag och köpte en ny pool till Nattis och jag tror att jag också får lägga mig i den nu när det är så varmt.

Hon tar verkligen simningen på allvar, hon sprang in och hämtade sin simdräkt, hela Fiffis hus och har sen bosatt sig därute.
    
Melon är alltid gott i värmen och är dessutom bra om man som jag är helt kass på att dricka vatten (tycker helt enkelt inte att det är gott, men har fastnat lite för Ramlösa jordgubb & lime)

Har köpt hem massor av melon och har försökt mig på att göra en melonsallad som vi blev serverade till vårt kött när vi var på Bockholmens hav & restaurang. Jag tror det var melon, lök och balsamvinäger men det känns som det fattas någon ingridiens. Någon som har tips får gärna komma med recept.

Kram! ♥