Mitt nya objektiv

Nu är i stort sett min fotoutrustning komplett, idag hämtade jag mitt efterlängtade objektiv. En Tamron SP AF 90mm och bilderna blir helt fantastiska, som jag har önskat och längtat efter detta objektiv.
Nu har jag 3 helt fantastiska objektiv och "this is life"
                                          
Lekte lite med kameran idag på eftermiddagen och här är resultatet. Bilderna är helt oretuscherade och ej behandlade i photoshop.

Bild tagen tidigare idag på Nathalie framför tvn när hon är sjuk. Bilden tillhör Nettisens och får ej kopieras utan min tillåtelse.
  
Bilderna tillhör mig (Nettisens) och får ej kopieras utan min tillåtelse.

Patrik..... Tusen tack för all hjälp med allt, du vet att jag är skyldig dig en stjärna.
(Patrik hjälper mig med alla mina inköp av kameror, objektiv, mp3, minnen, yes you name it)

Kram! ♥

Min lilla skrutta

Förlåt att jag inte har bloggat så värst den här veckan men min minsta prinsessa är hemma och är sjuk, hon är förkyld och har feber så jag har tagit hand om henne och det är såklart prio ett.

Min skrutta har mest legat i soffan och kurerat sig och jag hoppas att du snart är bra igen.

Nattis hand i min.....

Kram! ♥

Vila i frid Sabina.

Jag har under ca 7 månaders tid följt Sabinas blogg och kamp emot hennes cancer som hade fått grepp om hennes kropp, jag har läst och blivit rörd till tårar om hennes ständiga smärtor som hon fajtas emot, hennes glädje och kärleken till hennes två flickor, sin sambo och sin övriga familj och vänner.

Men i dag så tog cancern över Sabina och hon har lämnat oss och farit upp i himlen, kvar finns massor av människor som sörjer dig.

Vila i frid Sabina.

Kram! ♥