Godmorgon härliga lördag!

Vaknade vid åtta tiden av fågelkvitter, och vilket himelskt väder det är ute. Det är som en härlig sommardag (det är väl just det det är?) Ja, ja idag har vi inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra men det lutar åt att åka båt eller åtminstånde vara i båten och sola och fixa, men jag är iakut behov av att klippa och slinga håret också så vi får se, det är en dag imorgon också.

Min L och Nattis for precis iväg på Emelie´s moppe och skulle köpa gott bröd till frukost.
   
Nattis tycker att hjälmen har fel färg och skulle hjärna vilja byta ut den mot sin rosa cykelhjälm.

Här far dom iväg.....

Kram på er alla och ha en fantastisk sommar dag! ♥

Äntligen!


Kolla vem som har flyttat hem till mig idag? En "FATBOY" äntligen har jag en i min ägo och ♥I´m so Happy♥

Den här kudden kommer jag tillbringa många sköna timmar i. Och kan ni tänka mig att jag slog till på en turkos färg, den fanns i cerise, ljus lila, vit, lime grön, turkost och brunt och då kändes turkos som ett bra val och passar till sommaren tycker jag.

Kram! ♥

Skojakt till balen.

Efter jobbet åkte jag och mötte Emelie & Johanna i Stinsen hon var tvungen att hitta ett par snygga skor till balen som är på tisdag. Dessutom skulle vi hämta klänningen som hon har varit hos skräddaren.

Sko jakt i Stinsen, jag, Emelie, Johanna (emelie´s bästis) och Johannas mamma och lillasyster.
  
Ialla fall blev det ett par riktigt fina skor, men jag tänker inte visa någonting förrän balen på tisdag... Då blir det lite "suprise"

Emelie och Johanna på skojakt i Stinsen... Stackars Johanna som inte alls var nöjd med sin balklänning och är nu på jakt efter en ny...

Kram! ♥