Tack för allt och bloggadjö............

Jag har under en tid funderat på att sluta blogga. Dels pga. att jag inte riktigt finner tiden och dels för att inspirationen har försvunnit. Det känns som jag under en lång tid har skrivit om samma saker hela tiden och när jag inte har gjort ett inlägg så har det inte känts bra.(Det ska vara kul att blogga)

Det har också varit så att jag startade bloggen för en liten skara läsare bla. min mamma & pappa, min mormor, morbror, farmor och en hel del vänner. Jag har fått mycket respons av många av mina läsare och nästan aldrig elaka eller spydiga kommentarer vilket jag tackar för. (vet att många får lida)

Tycker inte heller att min blogg ska vara ett sätt för vissa att uppdatera sig om vår familj, alla som tycker om oss är mer än välkomna att komma förbi och ta reda på hur det är med oss.(det blir vi bara glada för) Men tycker ni inte om oss så kan ni fara dit pepparn växer......

Vår älskade Nathalie vinkar hejdå till er alla som har följt våra dagar i vått och torrt.
Jag kommer även om jag slutar att blogga vara den jag är. Avguda mina små sessor, Älska min fina man, Älska rosa, glitter, bling bling, shoppa, prinsesskronor, resa, jobba, pyssla, prata telefon och vara en glad rosa prinsessa.

När det gäller 40-års festen i lördags för att fira min älskade "gubbe" så gick allt great och det var så fint. Han var superglad för sina fina presenter och önskade att han kunde krama er alla på en gång, men tiden gick så fort.
Flygresan kommer han garanterat att utnyttna nästa sommar, med vem vet jag inte för det verkar lite för mastarkt för min del... (möter kanske upp till champagnen) Bensinpumpen gjorde honom överlycklig och just nu pågår disskution hemma om var den ska stå.... (Inte min favoritprydnad om jag säger så)
Presentkortet kommer utnyttjas och filttofflorna går han redan runt i. Tack även alla ni för telegram och andra hälsningar, och tusen tack Nettan & Matti för all hjälp innan festen, Tack Emelie, Pontus & Sandra för hjälpen under kvällen // Herr L

Av mig fick min L en weekend resa till London med kanon hotel på Oxfordstreet (Cumberland Hotel), Mama Mia biljetter på teatern "Prince of Wales". Bara jag och Herr L ska få rå om varandra och julhandla (längtar redan, vi drar om 2½månad)

London är absolut en av mina favorit städer och dit far snart jag och min L.

Ännu en gång tack till er alla som har läst min blogg och uppskattat den för vad den är och vad den har varit.

♥Kram på er alla från Prinsessan Nettis och alla hennes småsessor och hennes Kung♥

Massor att göra.....

Man kan säga att jag har häcken full av grejer inför festen och huvudet hänger inte riktigt med...

Ville bara säga hej och att jag lever och har inte glömt er....

Återkommer med mer info... Snart är jag ihop med en 40årig farbror (gulp) Världens mysigaste farbror....

Kram på er alla! ♥

Fina gummistövlar

Siten Have2have har så mycket fint i sin shop och gummistövlar är verkligen något som nästan har blivit lite hippt att ha ett par snygga. Jag har ett par ljusrosa med snörning och Ilove them från Viking.

Kanske ett par stövlar med klack

Dom här från Tretorn är också fina.

Kram! ♥