På väg hem till Sverige igen!


Så här pigga  eller rättare sagt trötta var Evita & Emelie när vi satt på Gatwick Express på väg ut till flyget när vi skulle hem till Svedala igen.
Kan också säga att dom piggade på sig igen när vi kom till Taxfreen...

♥Tusen tack Eva & Evita för en super nice weekend med massor av girl talk, skratt och annat skoj. Och vi gör såklart om det igen snart♥

P.s lägger upp lite bilder senare på shoppingen :-)

Kram! ♥

Kommentarer:

1 sandra:

skönt Evita sitter... :)

2 sandra:

Jag drömde om dig och L i natt. Skitläskigt. Jag drömde värsta mardrömmen att vi var ett gäng som var och festade lite ute vid en klippa. Och sen kom det en "kärring"/monster och skulle få tag i oss för att självklart döda oss. vi blev ju självklart rädda och sprang som yra höns. Det var mörkt och dimma. Skog och ösdsliga hus. du försvann med min martin och jag var kvar med din L och en massa kompisar till er. Dom var inte sådär jätte rädda och skojade vidare medans jag var på väg och få smått panik. hahaha herre gud! Skönt att vakna. :) KRAM!

3 Nettisens:

Ha, ha, ha jag tror jag vet vem monstret var.... Jag vet ett riktigt äckligt monster som vill förstöra för mig, det måste vara det monstret. Mohahahhhha.



Tur att det bara var en dröm för dig och att du vaknade upp.

En tanke för mig var... Tänk om det var på riktigt och jag fick döda monstret och slica upp det i strimlor och hänga upp i skogen :-)



Kram på dig Sandris och hoppas att du snabbt kryar på dig.... Och du trevlig helg såklart också.

Själv ska jag ägna helgen åt att måla fönster (tjohoo)



//Nettisens

4 sandra:

Ush ja.. Fy för monster. Dom borde vi kunna strimla till köttfärs och slänga till krokodilerna. Ja i helgen blir det lugnt. Jag och Martin skall dock till långbro värdshus på söndag om jag blivit bättre och äta brunch. GOTT!

Annars blir det som sagt vila vila och åter vila.



Roligt och måla fönster. Det blir ju så snyggt!

Ha en bra helg gumman!

KRAM! Och tack!

Kommentera här: