Me want.... Now =0)

 
Den här klockan från Guess står högst upp på min önskelista just nu....
Så fint med guldfärgad när man fått lite färg i sommar....

Kram! ♥

Fortsättning kalaset....


Japp, tempt var högt och det var bra så dom höll värmen i tältet....

Gissa om det var en glad 7-åring? Efter showen knöts det ballonger till alla barnen.

Tänk vad tiden går fort och Nathalie är nu 7 år... Hon sa att det här var hennes bästa kalas någonsin som hon någonsin varit på och tänk att det var hennes. Men det är hon värd.


Tusen tack Mattias och Sandra för att ni förgyllde Nathalies dag ♥
Efteråt när alla gått hem visade Nattis och kompisen Chanel Sandra runt i hela huset och bjöd dom på hamburgare.... Höjden av lyx för barn som är 7 =0)

Bästisarna Nattis och Chanel, Rapunzel & Askungen......

Kram!

Nattis 7-års dag!


Såklart väcktes Nattis med sång och presenter och det var ingen sur och morgon trött Nattis som vaknade...
Hon fullkomligt studsade ur sängen och lääängtade till kalaset.
Tyvärr så var vädret inte det bästa den här dagen.

Och när alla till slut kom så var lyckan total. Vi hade i panik monterat upp partytält då vi in i det sista hoppades på sol men jag tror att det regnade som absolut mest mellan 13.00-16.00 men allt gick bra ändå.

Temat för kalaset var prinsessor och superhjältar (om man ville) Nattis hade klätt ut sig till Rapunzel (Disneyfigur) men peruken var bara på under det här fotot (hon hatade den) sminkat sig hade hon också gjort....

Snurre sprätt var med och välkomnade alla...Oj, han har visst fötterna bak & fram. Ballonger med helium hade jag beställd innan så dom var jag iväg och hämtade på morgonen och jag tror inte det finns några barn som inte gillar ballonger =0) Snurre sprätt var i alla fall jätte populär.

Sen kom då kalasets höjdpunkt, Prinsessan Sandra & Prinskörven och det var succe. Dom fick igång barnen med sång och dans (några killar stod och tryckte vid väggen och tyckte det var pinsamt) Nattis fick tävla med Prinsessan Sandra mot Prinskörven och dom vann. Hon skrattade så kompisarna trodde hon grät.

Sandra förklarar för Nattis hur dom ska göra för att vinna över honom (först ville Nattis inte alls för hon är sååå blyg men hon gav med sig tillslut och hon ångrar sig inte)

Fortsättning följer......

Kram