Nattis 7-års dag!


Såklart väcktes Nattis med sång och presenter och det var ingen sur och morgon trött Nattis som vaknade...
Hon fullkomligt studsade ur sängen och lääängtade till kalaset.
Tyvärr så var vädret inte det bästa den här dagen.

Och när alla till slut kom så var lyckan total. Vi hade i panik monterat upp partytält då vi in i det sista hoppades på sol men jag tror att det regnade som absolut mest mellan 13.00-16.00 men allt gick bra ändå.

Temat för kalaset var prinsessor och superhjältar (om man ville) Nattis hade klätt ut sig till Rapunzel (Disneyfigur) men peruken var bara på under det här fotot (hon hatade den) sminkat sig hade hon också gjort....

Snurre sprätt var med och välkomnade alla...Oj, han har visst fötterna bak & fram. Ballonger med helium hade jag beställd innan så dom var jag iväg och hämtade på morgonen och jag tror inte det finns några barn som inte gillar ballonger =0) Snurre sprätt var i alla fall jätte populär.

Sen kom då kalasets höjdpunkt, Prinsessan Sandra & Prinskörven och det var succe. Dom fick igång barnen med sång och dans (några killar stod och tryckte vid väggen och tyckte det var pinsamt) Nattis fick tävla med Prinsessan Sandra mot Prinskörven och dom vann. Hon skrattade så kompisarna trodde hon grät.

Sandra förklarar för Nattis hur dom ska göra för att vinna över honom (först ville Nattis inte alls för hon är sååå blyg men hon gav med sig tillslut och hon ångrar sig inte)

Fortsättning följer......

Kram

Kommentera här: